29.6.15

Yandere Queens - Part 1

Gueessss who ? wha? Wa..? OF COURSE NOT YUNO YOU LITTL- sry. Okay.
Of course our yandere queens are from Higurashi and Umineko series.( If you don't know that 2 series connected ) You know I actually don't give too much spoiler but this is nearly EVERYTHING is spoiler and EVERYTHING isn't spoiler..... ? So I'll try to just give you information much as I can.
But still this is WARNING! 
CONTAINS LOTS OF SPOILER 

Hmm... Actually I don't really know how to start this. Because I have to connect the characters with Umineko but, arrghh! I guess I'll give references so It will be ok.

"One fateful day, Keiichi stumbles upon news of a murder that had occurred in Hinamizawa. From this point on, horrific events unfold in front of Keiichi, as he soon learns his close friends may not be all that they seem."

*Based on the amateur mystery game by 07th Expansion, the story is told in a series of different scenarios.

Hmm.. Aslında nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Çünkü karakterleri Umineko ile bağlamam gerekecek ama, arrghh! Sanırım referanslar vereceğim ve halledebilirim.

"Birgün Keiichi, Hinamizawa'da ki cinayetleri öğrenir. Çok geçmeden korkunç olaylar gerçekleşir ve arkadaşlarının çokta göründüğü gibi olmadığını anlar."

*Amatörce yapılmış oyundan uyarlanmıştır.


So yes, it's actually game. And now, I'll start to try explain everything. 
Oookay! Here we gooo! 
Oh, don't forget. Even if you watched all the series you can't understand everything. At least you should watch Umineko, even if you do that probably u don't have an idea about what happened in the end and what the fuck was that? U think u know? Okay then there is a easy question then.
Yani evet, bu aslında bir oyun. Ve şimdi her şeyi açıklayamaya çalışacağım. 
Eveett! Başlıyoruz!
Ah, unutmadan. Bütün serileri izlemiş bile olsanız her şeyi anlayamazsınız. En azından Umineko'yu izlemiş olmalısınız, ama bunu yapmış olsanız bile en sonunda ne olduğunu anlayamamışsınızdır. Bildiğini mi sanıyorsun? Öyleyse sana kolay bir soru.

Remember this scene? U know who is Beatrice? Ofc you dunno lol. But I know. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hmmmm.................
Bu sahneyi hatırlıyorsun? Beatrice'in kim olduğunu biliyor musun? Tabii ki hayır. Ama ben biliyorum.  ( ͡° ͜ʖ ͡°) Hmmm..

For didn't watch Umineko, what if I told you to, everything happened coz of this lil cutie loli? 
Umineko izlemeyenler için, ya size her şeyin bu küçük tatlı loli yüzünden olduğunu söylesem?

Theenn ~ I'll start to explain "series" after that I'll explain the characters. And final, I'll explain the "why?"
 O zaman ~ Serileri anlattıktan sonra, karakterleri anlatacağım. Ve son olarak "neden"i açıklayacağım.


1- Higurashi no naku koro ni
It's the question arc. You'll understand what's going on there. But that's all. You'll just learn wtf is that? But why everyone is dying again and again? 
Bu soru arc'ı. Neler olduğunu anlayacaksın. Sadece bu kadar. Sadece bu lanet şeyleri öğreneceksin. Ama neden herkes tekrar ve tekrar ölüyor?

2- Higurashi no naku koro ni Kai
It's the answer arc, ofc not everything. Contains solutions of the previous arcs. And finally you'll learn why these things happened but yeah. Actually it's not something like that. 
I can say that: "U know nothing Jon Snow" lol! 
Bu ise cevap arc'ı, tabii ki her şeyin değil. Geçmiş arc için çözümleride içinde barındırıyor. Ve sonunda neden bunların olduğunu öğreniyoruz fakat evet... Bu da aslında öyle bir şey değil.
Şunu söyleyebilirim: "U know nothing Jon Snow" ahaha!

Yes. There is some ova like episodes too but they are fill so don't mind them.
Evet ova şeklinde kısa kısa bölümlerde var fakat fill o yüzden takmanıza gerek yok.


3- Umineko no naku koro ni
You finally understand what happened in Higurashi, actually. But when you learned what happened in Higurashi, there is new questions for you.
What happened in Umineko? Who is the Beatrice?
Sonunda Higurashi'de ne olduğunu anlayacaksınız. Fakat Higurashi'de ne olduğunu anladığınızda sizin için yeni sorular olacak.
Umineko'da ne oldu? Beatrice kim?

Aaaannd you can't learn who is Beatrice or what happened actually without playing the games. So, I'll make u understand everything.
Veeeeee, oyunları oynamadan Beatrice'in aslında kim olduğunu anlayamazsınız. O yüzden her şeyi anlatacağım. 

Stay tuned for part 2, characters!
Part 2 için beklemede kalın, karakterler!

-senpaikek

Watashi... Kininarimasu !


Yeeyyoo! I didn't want to keep our blog dieded, so I decided to write smth.
Aaand, I choose ya, Hyouka !!
Yeeyyoo ! Blogumuzu ölü tutmak istemedim bir şeyler yazmaya karar verdim.
Veee, seni seçtim, Hyouka !! 

Yea, KyoAni is really good about graphics... Always! And actually that was a bit different. I can say that, it's like anime version of Sherlock Holmes (not moe tho) And the mean of Hyouka is so deep. You should watch! Mhmm, this anime has own ...world for real.
Evet, KyoAni cidden görüntü konusunda iyi... Her zaman! Ve bu aslında biraz değişik. Şunu söyleyebilirim ki, bu Sherlock Holmes'un anime versiyonu gibi (moe değil) Ve Hyouka'nın anlamı çok derin. İzlemelisiniz! Mhmm, bu anime ...kendi dünyasına sahip cidden.

Houtarou Oreki

Sherlock guy. You'll love him cuz he is like us. LAZY. TIRED. BORED. And his reason for laziness is because HE IS SAVING ENERGY LIKE US YEEEEEAAAAAAHHHH! He is an average high school student but actually he is quite intelligent. 
Sherlock çocuk. Onu seveceksin çünkü bizim gibi. TEMBEL. YORGUN. SIKILMIŞ. Ve tembelliğinin sebebi, çünkü O ENERJİ SAKLIYOR TIPKI BİZİM GİİBİİ EEVEEEETTTT! Normal bir öğrenci fakat aslında oldukça zeki. 

Chitanda Eru

WATASHI KININARIMASU!!111!111
She is from rich family. She is beautiful(yeah she is) I dunno what to say, she is talented. Normal gurl. Oreki's crush sdfssdgh
Zengin bir aileden geliyor. Çok güzel biri.(evet öyle) Ne söyleyeceğimi bilmiyorum, yetenekli biri. Normal bir kız. Oreki'nin crush'ı. heüheü 

Fukube Satoshi

He knows a lot thing but most of all are trivial ones. He has very good memory
Bir çok şey biliyor ama çoğu gereksiz. Çok iyi bir hafızaya sahip.

Ibara Mayaka

Her crush is Satoshi. She is usually makes nicknames.
Crush'ı Satoshi. Genellikle başkalarına lakap takar. 



Kinda old anime. 2012 maybe? Owh.. You should watch this anime! 
Biraz eskidi. 2012 ydi sanırım? Owh... İzlemelisin!

Here is opening 2 ! 

-senpaikek



Litchi, L-Litchi, L-L-Litchi!

WARNING!  DİKKAT!

This manga has maaanny gore in it so if these kinds of things disturb you, you won't liek also you shouldn't read.
Bu manga içinde çoookça gore bulundurmakta, bu yüzden eğer bu tür şeyler seni iğrendiriyorsa hoşlanmayacaksın ayrıca okumamalısın.

Since I liek da gore things ( i guess i have probz welpp) Litchi is one of my favorites. Sometimes they speak German especially in the beginning. I was liek "Hail Hitle... no wait that's a manga... right?" But yeah, Hitler... Hitler was there! lmfao. 
Litchi Hikari Club revolves around a group of schoolboys who plan to create the ultimate in Artificial Intelligence. And we will read their adventures, literally.
Gore şeyleri sevdiğimden beri (sanırım problemlerim var yardım edinn) Litchi favorilerimden biri. Bazen Almanca konuşuyorlar, özellikle başlangıçta ve ben "Hail Hitle... dur bekle bu bir manga"
Ama evet, Hitler... Hitler oradaydı! ahahah.
Litchi Hikari Club, bi grup erkek öğrenci tarafından kurulmuş ve amaçlarıda nihai Yapay Zeka'yı yaratmak. Ve bizlerde onların maceralarını okuyacağız, cidden.

Zera(The Leader) we will see his twisted soul. I mean, yeah. He is really charismatic. Almost everyone loves him. He is a powerful leader but.. Yeah.. He has a twisted soul and.. Yeah.. 
Everything is spoiler i have to shut up.. yeah...........
Zera(Lider) onun çarpılmış ruhunu göreceğiz. Kast ettiğim, evet. O cidden karizmatık. Neredeyse herkes onu seviyor. Çok güçlü bir lider ama.. Evet.. Korkunç bir ruhu var ve.. Evet... 
Her şey spoiler bu yüzden susmak zorundayım.. evett....

Well, I can say that Zera begins to become paranoid that there's a traitor. This is where the club begins to crumble. 
Eh, söyleyebilirim ki Zera paranoyaklaşıyor, aralarında hain olduğunu düşünüyor. Bu olay, club'un parçalanmaya başlamasıydı.

Also I didn't watch but they have  anime. Probably I won't watch cuz that's yeah, gag and short like ova. If you want you can watch. fghfgjhf 
Ayrıca ben izlemedim fakat OVAanimesi var. Büyük ihtimalle izlemeyeceğim çünkü evet, komik ve kısa, ova gibi yani. Tabii isterseniz siz izleyebilirsiniz. dfgfd


-senpaikek

28.6.15

Scrap Heaven - Manga

Before the review, I just wanna say I'm sorry! I feel really bad, these days.. I'm still writing about Hyouka but that's a little bit long post so I decided to write review mangas. 
Oooohh! #lovewins Also I'm happy for DMMDGAYSQUAD tho.
İncelemeden önce, söylemek istedim ki, üzgünüm! Şu günlerde cidden kötü hissediyorum.. Hala Hyouka hakkında yazıyorum ama biraz uzun bir post, bende mangalar için inceleme yazmaya karar verdim. fdhgdfhfd lol
Oooohh! Ayrıca #lovewins Ayrıca DMMDGAYSQUAD için de sevindim. dsfgdshsdh


 One shot manga/Tek bölümlük manga

Okay my little trashies! Another slashable pair of gu(a)yz. Really short but still good. It's not wasting time also after u'll be liek "moe moe awwwww"
'kay! Former yakuza, Yousuke murdered. And scouted as an angel, ayyy lmao! We will read his trainer(if u know what i mean lmfao) Zerachiel and Yousuke's adventuressss yiiiieesshh! Jk. lmao
Pekala benim küçük çöplerim(?)! Başka bir slashable gayler. Cidden kısa ama yinede güzel. Zamanı boşa geçirme değil, hatta sonrasında "moe moe awwww" falan olacaksınız benden demesi.
Tamam! Eski bir yakuza olan Yousuke öldürülür. Ve melek olmak için aday gösterilir/denenir, hsdsdh! Eğiticisi(ne demek istediğimi anladın değil mi? dfgdfg) Zerachiel ve Yousuke'nin maceralarını okuyacağızzzz, eveeeett! Şaka şaka. dfgdg

I know they look really hot. / Biliyorum cidden iyi gözüküyorlar.
Just 40 pages :( You should go read this manga! 
Sadece 40 sayfa :( Gidip okumalısın!

-senpaikek




18.6.15

Lets Share Fruit of Fate - Mawaru Penguindrum



Haiiiiiiiiiiiiiii guysssssssss hows going yeah its kouhaikek and im so ready for rollin and i really want to write about this anime wait THIS FUCKING TERRIBLE PERFECT CHAIN OF FEELS AND PENGUINS RUINED MY LIFE yeah im done im so done actually i want to cry my eyeballs out no im seriously i dont want to spoil the whole story so im gonna make a short and simple introduction and my opinions about this anime

well the story begins with our sibling heroes kanba,shoma and himari who have a strong bond of reliationship and left by their parents himari the lil sister is sick and dies on the first scene dont say lmao whattttt dont worry she backs to life thanks to hat her brothers bought her at aquarium actually that hat have powers and whenever she wears it the princess of crystal appears in her body and tells brothers to find penguindrum and bring her back in order to save himari so the adventure starts with the brothers searching for penguindrum but they have no clue whats this and where they could find it also three penguins who have same personality as the siblings are helping them too(lol no actually they doing nothing beside eating and making mess but cmon they are cute as hell i want a penguin who have same personality as me she would be my bestfriend no... bestestest friend)

its really suprising and unexpected i like those kind of animes makes a lot of different meanings and metaphores its kinda confusing but dont expect something like inception while inception have a scientific meaning and it might be confusing because you dont know and like stuff like that but you only have to know about family like if you have siblings or someone close to you and you love them a lot you will like it also almost all characters have a problems with their family like all of them lmao and i have a reccomendation of you guys want to watch dont expect something normal and regular in this anime everything might happen in this box of chocolate anime thats why i love it by the way it based on real event happened i wont tell what it is but im sure you can find out;)
Selammmm gençlerr nasılsınız ben kouhaikek ve cılgın atmaya hazırımm ve size bu animeyi hayır BU HAYATIMI MAHVEDEN BERBAT MUHTEŞEM HİSLER VE PENGUENLER ZİNCİRİNİ size tanıtmak istedim ben mahvoldum gençler aslında şu an yaş yerine gözlerimi akıtana kadar ağlamak istiyorum neyse size hikayenin tamamını mahvetmek istemediğim için kısa bir tanıtım yapacağım

hikayemiz ailesi tarafından terkedilen kardeşler Kanba,Shouma ve Himari arasında başlıyor birbirlerine karşı sıkı bir ilişkileri olan bu kardeşlerin yaşamı küçük kız kardeş himari'nin ölmesiyle...bekle noluyo lan deme dostum merak etme o ağabeylerinin akvaryumda aldıkları şapka sayesinde hayata geri dönüyor kristal prensesi himarinin içine girerek kardeşlere ona penguindrumu getirdikleri vakit himariyi kurtaracağını söylüyor böylece kardeşlerin tam olarak ne olduğunu ve nerede bulunduğunu bilmedikleri bu penguindrum'u arama maceraları başlamış oluyor ve  kardeşlerle benzer kişilikleri olan üç penguende onlara yardım edıyor(aslında yemek ve ortalığı mahvetmek dışında bi halt yaptıkları yok ama çok tatlılar evet keşke benimle aynı karaktere sahip olan bir penguenim olsa en iyi hayır en iyisininde iyisi arkadaşım olurdu)

oldukça beklenmedik ve surprizler içeriyor bu tarz animelere şahsen bayılırım içinde değişik anlamlar ve göndermeler bulunduran fakat Incepcion tarzı birşey beklemeyin Inception bilimsel içeriklerden beslenirken bu anime aile ve kardeş ilişkileri ana konu aslında Inception filmini bilimsel konularda ilginiz yoksa anlamamanız normal bu animede ise olayları çok iyi anlamanız için kardeşiniz veya cok yakin hissettiğiniz ve çok sevdiğiniz biri olmalı bu arada karakterlerin hepsinin aileleriyle sorunları var evet hepsinin bu arada size bir önerim var izlerken normal ve düzenli şeyler beklemeyin bu bir kutu çikolata gibi animeden her şey gerçekleşebilir bu yüzden bu animeyi çok seviyorum heh bide bu animedeki bir olay gerçekten yaşandi bunu size söylemeyeceğim ama eminim siz araştırıp bulabilirsiniz;)


characters karakterler


Shouma: oh man *sigh* this thug below is most awesome character he is just ugh i love nice and caring guys(yeah we are exist) i do love his faith with his siblings and others and his ability of bearing Ringo lmao i would kill her *cough* just look at him isnt he adorable?
ah adamim*içlenir* bu serseri arkadaş en muhteşem karakter o kadar ugh iyi ve şevkatli karakterleri çok seviyorum(evet biz varız) kardeşlerine ve diğerlerine olan sadakati ve Ringoya taammül etme yetenegini seviyorum ben olsam direk öldürürdüm*ahem* neyse bakın bi çok şirin değimi?


                       you will love me and make your husbando-beni seveceksin ve kocan yapacasın

Kanba: well i have a complicated feelings towards him but i have to say he is really ambitious and most passionate among the siblings especially his feelings of himari kinda disturb me at the beginning but it will make sense later like i said nothing is just like it in this anime-kouhaikek 2015 he is ok actually he is epic lmao if you have a fight with someone just call him and and say they hurt himari he will kick your poor enemys ass and haunt them forever
şey kanbaya karşı karışık hislerim var ama söylemem gerekir ki gerçekten kardeşler arasında en tutkulu ve hırslı olanı,özellikle Himariye olan hisleri başta beni biraz rahatsız etsede sonradan bunun bir anlamı olacak önceden söylediğm gibi bu animede görülen hiçbirşey o değil-kouhaikek 2015
iyi bi karakter Kanba aslında çok epik eğer biriyle kavga edecekseniz Kanbayı çağırın ve o kişinin Himariyi incittiğini söyleyin o zavallı düşmaninizin kıçını tekmeleyip sonsuza kadar peşini bırakmayacak
               im the most amazing jerk here you will also love me-buradaki en harika dallamayım ve      benide seveceksin                      

Himari:one world adorable just amazing and cute that you want to protect her from anything dangerous shes not like typical mary sue imouto she is also caring and understandable well sometimes she can be really annoying little sister towards her brothers but cmon shes deserves anything that you wont get angry with her even though she stole your food and eat it without your permission(i have a bet 50 bucks for you want and pray for her live at entire series if you dont you lie also she never does this food thing instead of cook delicious food and make sweaters for you  )
tek kelime ile şirin ötesi o kadar tatlı ve harika ki onu tüm tehlikelerden korumak isteyeceksin
himari bildiğiniz mary sue kız kardeşlerden değil aynı zamanda anlayışlı ve sevkatli tamam bazen ağabeylerine çok uyuz davransada bunu yapmayı hakediyor aslında herşeyi diyelim yemeğini çalıp senden izinsiz yese bile ona kızamazsın(50 liraya bahse girerim ki bütün seri boyunca onun yaşaması için dua edeceksin eğer yapmazsan yalan söylüyorsun ve o yemek olayını asla sana yapmaz onun yerine sana nefis yiyecekler yapar ve kazaklar örer)



                dont mind me im just being cute as usual-beni takma her zamanki gibi şirinim

Ringo:*heavy sigh* well i have to say that she isnt my fav charcter i found her selfish not only with others but also herself she made me stop watching this anime for a while because she was annoying but she will get biggest character development and really become good but i still dont like her she was like heyyy look at me im a selfish bitch and use you for my own sakee DESTINY TABUKI SENSEI FUCK ME yeahhh but she does those stuff because she didnt have someone who supports her its understandable kinda yah i cant find anything for say anything for her oh she also good at making curry and yeahh she will do cool thing in the end yeahhh
p.s:i might hate her because of Shouma i admit
*şiddetli biçimde iç çeker*şunu söylemeliyim ki en sevdiğim karakterlerden değil ringo onu başlarda pek sevmedim bunun sebebi sadece başkalarına değil kendisine de bencil olmasıydı beni çok uyuz ettiği için bu animeyi izlemeyi bir süre bıraktım diyebilirim aslinda sonunda çok büyük karakter gelişmesi yaşasada onu hala sevmiyorum kısaca şöyleydi heyy bana bakın ben başkalarını kendim için kullanan bir kaşarım evettt KADER KISMET TABUKI SENSEI GİB BENİ EVEETT neyse aslında bunları yapmasının belirli bir sebebi var ve onu destekleyen kimsesi yoktu yani anlaşılabilir evet onun için söyleyecek başka bişey yok eveet ah bide güzel köri yapıyor ve evettt sonunda çok havalı bir şey yapacak evettt
not:onu sevmeme nedenim Shouma olabilir itiraf ediyorum


         hi have you accept tabuki sensei as your lord and savior? merhaba Tabuki Sensei yi efendiniz ve kurtaricin olarak kabul ediyormusun? lol no thanks-hayır teşekkürler lol

                                                                   U WOT M8

Yuri:while i dislike Ringo i like Yuri yeah i like her a lots actually i know im weird but you cant disike an actress who says FABULOUS MAX everytime anyway she has a really bad past(who doesnt in this damn anime jeez) and i kinda ship her with Ringo and Momoko i need help
ringoyu sevmezken yuriyi cok seviyorum biliyorum tuhafim ama herşeye Fabulous Max diyen bir aktristi nasıl sevemezsin ki herneyse aslinda cok kötü bir geçmişi var yurinin(bu lanet animede kimin yokki)ve onu biraz ringo ve momoka ile shipliyorum yardima ihtiyacım var




                there's a reason why my name is Yuri( ͡° ͜ʖ ͡°) -ismimin Yuri olmasının bi sebebi var( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tabuki:Famous Tabuki sensei Ringo dying for(not literally) he loves birds and he is fiancee of Yuri which makes ringo want punchs her in FABULOUS MAX face lol he and Yuri also complicated characters you might either like them or hate them its up to you
Ringonun uğruna öldüğü(gerçekten değil)ünlü Tabuki Sensei kuşları seviyor ve Yurinin nişanlisı ve bu durum Ringoya Yurinin FABULOUS MAX suratına yumruk atma isteği veriyor o ve Yuride aynı zamanda karmaşık karakterler onları ya seversiniz ya da nefret edersiniz


    I approve this blog for birds WAIT IS THIS PIGEON STUCK IN CAKE?
-bu blogu kuşlar için onaylıyorum BEKLE BU GÜVERCİN KEKİN İÇİNDEMİ SIKIŞTI??

okay those are main characters actually theres few more but i dont want to talk about them because they are screaming SPOILER LOL
 bu arkadaşlar ana karakterler aslında bi kaç karakter daha var ama SPOILER LOL diye çığlık attıkları için onlar hakkında konuşmak istemiyorum pek

tl;dr:watch this anime or Ringo with Yuris wig shall haunt you and murder you in your sleep and kanba will make you regret for making himari sad because you dont watch it
okumadım kardeş durumumuz yoktu:bu animeyi izle yoksa Yuri peruğu takan Ringo seni takip edecek ve uykunda seni öldürecek ve Kanba izlemeyip Himariyi üzdüğün için seni pişman edecek



                                               this would be best ending actually lmao
                                               bu aslında en iyi son olurdu lmao


                                                                  -kouhaikek


               

10.6.15

Sorry not sorry



Hey guys !

We are really sorry for being inactive. There is a big exam for us. (3days later) So, we can't write reviews but like I said that's only for 3 more days. After that we will spamming reviews, ayy lmao.
-kek's

Btw, I'm gonna write Higurashi series but, what you think? Should I write with parts or just one review ?
-senpaikek



Selamlar !
Aktif olamadığımız için cidden üzgünüz. Bizim için büyük bir sınav var. (3 gün sonra) Yani, şimdilik yazamayacağız fakat dediğim gibi bu sadece 3 gün için daha. Daha sonra inceleme spamlayacağız.
-kek's

Bu arada, Higurashi serisi'ni yazacağım fakat ne düşünüyorsunuz? Part ile mi yazmalıyım yoksa sadece bir kerede mi?
-senpaikek

6.6.15

Blade and Soul boobiez


Well, this game is p2p, but ofc we have f2p servers. For example, in the beginning Japanese server was p2p but now f2p!
Bu oyun paralı fakat elbette ücretsiz serverlarıda var. Mesela en başta Japon serveri paralıydı fakat şimdi ücretsiz!

If you are living Europe, you should play in Russia server which is free but unofficial. (no fps+ping)
Actually I wasn't planning to introduce this game now but since we have a breaking news, I decided to write. 
Finally, Eu server coming out! I've waited this game for 3-4 years but now I found Russian server and I'm playing. But, for sure I will play Eu server.
Eğer Avrupa'da yaşıyorsanız, Rusya serverinda oynamalısınız, ücretsiz ama resmi değil(no fps+ping)
Aslında bu oyunu şimdi tanıtmayı planlamıyordum fakat önemli yeni haberlerimiz olduğu için yazmaya karar verdim.
En sonunda Eu serveri çıkıyor! Bu oyun için 3-4 yıl kadar bekledim fakat şimdi Rusya serverini buldum ve oynuyorum. Fakat elbette Eu serverinda oynayacağım.
For me, this game is unique one. Combat system, duello, dungeon, costumes(doboks, its the name of costume in this game) aaannnnnnd story! Story is really good and after leveling, there is 2 paths to go. Dark or Light path.
Benim için, bu oyun benzersiz. Dövüş sistemi, düello, zindan, kostümler(oyunda dobok olarak adlandırıyoruz) veeee hikaye! Hikayesi cidden iyi ve level aldıktan sonra, 2 adet yol var. Karanlık veya Aydınlık yol.
I dunno if u know, but Blade&Soul has a anime.(I didn't like that much but whatever fdsgfdg)
Bilmem bilir misiniz, fakat Blade&Soul'un animesi var.(Ben o kadar çok sevmedim ama her neyse)


Aaannnd about classes/races ~ !
Veee sınıflar/ırklar ~ !

Jin

Looks like humans. Unlimited potential. 
İnsan gibi gözüküyorlar, limitsiz potansiyelleri var.
Assassin, Kung-fu Master Warlock(new), Blademaster.

Gon


Known as the descendants of ancient dragon.
Ejderhaların soyundan geliyorlar.
Kung-fu Master, Destroyer.

Lyn

Cutest. Lolis. Ears and tail! 
En sevimli. Loli. Kulaklar ve kuyruk!
 Lyn Swordmaster, Summoner, Forcemaster. 

Kun

Only gurlz. Inheriting the essence of the phoenix.
Sadece kızlaarr. Phoenix'in özünü miras almışlardır.
 Blademaster, Forcemaster.


Ahmmm, best class? There is no such a thing. Because every class has unique skills, and this game all about your gaming skills. All classes same.
Ahmmm, en iyi sınıf? Öyle bir şey yok. Çünkü her sınıf benzersiz skillere sahip ve bu oyun tamamiye sizin yeteneklerinize bağlı. Bütün sınıflar aynı.

Well, I'll finish my post with class review.
Yazımı sınıfları inceleyip bitireceğim.

Assassin: This class is all about combos. Quick combos, stealth ofc. Oh, and poison. Hmm, pve is a bit hard, but pvp really good.
Bu sınıf tamamen combolarla alakalı. Hızlı combolar, elbette görünmezlik. Ah, ve zehir. Hmm, pve biraz zor fakat pvp bayağı iyi.

Blademaster: The most balanced class. Because, DPS character+Guard skill. You can kill the boss quickly or in a big dungeon boss, you can be tank character. Pve is ok and pvp is reeeeeaally ok. Their damage is insane.
En dengeli sınıf. Çünkü DPS karakteri+Guard skill. Bossu hızlıca öldürebilir veya büyük bir zindanda tank karakter olabilirsin. Pve iyi ve pvp ciiiidddeen iyi.
Hasarları inanılmaz.

Kung-fu Master: Mhmm. They are really good about damages and guard skills a bit hard. Combo character. Ahemm, if you want gorgeous looking skills this class is not for you. Pve is boring because their skills not AoE, but Pvp is really good. Like I said before, this class is really hard but fun.
Mhmm. Hasar konusunda bayağı iyiler ve guard skilleri biraz zor. Combo karakteri. Ahemm, eğer harika görünüşlü skiller istiyorsanız, bu sınıf size göre değil. Pve sıkıcı çünkü skilleri Aoe değil ama Pvp bayağı iyi. Daha önce de dediğim gibi bu sınıf bayağı zor ama eğlenceli.

Destroyer: Well, good damage but spammer. For me not fun, because such a bulky character. About Pve and Pvp is ok.
İyi hasar fakat spammer. Benim için eğlenceli değil çünkü hantal bir karakter. Pve ve Pvp'de iyi.

Forcemaster: Cool. Really good damage but really low health. Gorgeous skills. Pve is easy but about Pvp, meehh.
Havalı. Bayağı iyi hasar fakat az can. Harika skiller. Pve kolay fakat Pvp, meeh.

Summoner: Mhmm, a bit hard but funny. You have a cat as summon. Really good skills, low health but stealth. Your summon will be your tank also more damager than you. Pve and pvp is ok but really need skills because you are controlling 2 characters.
Biraz zor fakat eğlenceli. Summon olarak kedin var. Güzel skiller, düşük can fakat görünmezlik. Summon senin tankın ve senden daha güçlü olacak. Pve ve pvp iyi fakat cidden yeteneğe bağlı çünkü 2 karakter kontrol edeceksin.

Lyn swordmaster: Probably the funniest character. Using magic+sword, I can say this is a mixed character. Low health but too much life steal+insane damage. Pve and Pvp is really ok.
Büyük ihtimalle en eğlenceli karakter. Büyü ve kılıç kullanıyor, söyleyebilirim ki bu karışık bir sınıf. Az can fakat çok fazla can çalma ve inanılmaz hasar. Pve ve Pvp bayağı iyi.

Warlock: This is the new character. Using souls and dark summons. I didn't play but I watched the gameplay. Well this is like a mix summoner+assassin. Probably really powerful. 
Bu yeni karakter. Ruhlar ve karanlık summonlar kullanıyor. Ben oynamadım fakat oynanışını izledim. Bu, summoner ve assassin karışımı gibi. Büyük ihtimalle bayağı güçlü.

Warlock Trailer

-senpaikek

3.6.15

Hot daddie and mama

-Well, shit yeaaaah! But I'm lucky I don't have such a dad. I don't sure, prbbly I would rape him mlamfspaofaf
 Aoba's Chilhood Route  -Bonus
Yooo! This is the last route, I'm sad. This route contains spoiler! Well, I don't wanna give ya' too much but still, I need some. Here we go.
If you only watched anime about this mama and daddie maybe ur like "Wut? I thought he was conceived from Toue's research?" Well, yes it's true. But also you know Tae took his away. After that Aoba grew like a normal orphan child who lives in a church. He heard voices argueing in his head.(Other Aoba and Ren) One day he met Nein/Nine/Nain(idk which one is true they use all of them, lol.) He wanted to adopt him and asked Haruka about that. And Haruka was like "He is so cute we can adopt hiimm yaaaaaaaaay! Luckyyy!" 
Okay. I don't wanna tell about them more. Mhm but I can say, Haruka adopted too. Her family was so brutal also she can't get pregnant. One day Nain find her and Tae find them adopted them. Bottom picture is the summary about their family, lmao!
In the end we learn, they are still alive, and that was pretty happy. i cri 
(Still I think Ren ending was the true ending fghfghfgh)
 Aoba's Childhood Route  -Bonus
Yooo! Bu son route, üzgünüm. Bu route spoiler içerir! Ehm, aslında çok fazla vermek istemesem de biraz spoiler vermeliyim. İşte başlıyoruz.
Eğer sadece animeyi izlediyseniz bu anne ve baba hakkında belki "Ha? Ben onu Toue'nin araştırmalarından doğdu sanıyordum?" falan diye düşünebilirsiniz. Bu doğru. Fakat ayrıca biliyorsunuz ki Tae onu götürdü. Bundan sonra Aoba normal bir terk edilmiş çocuk gibi kilisede büyüdü. Kafasında tartışan sesler duyuyordu.(Diğer Aoba ve Ren) Bir gün Nein/Nine/Nain(hangisi doğru bilmiyorum hepsini kullanıyorlar, dfgdg) ile tanıştı. Onu evlatlık edinmek istedi ve Haruka'ya sordu. Haruka "Çok tatlı, onu evlatlık edinebiliriz, oleeeeeeey! Şanslıyıız!" gibi bir tepki verdi.
Tamam. Onlar hakkında daha fazla söylemek istemiyorum fakat, Haruka da evlatlık. Ailesi çok acımasızmış ve ayrıca hamile kalamıyor. Bir gün Nain onu buldu ve Tae de onları evlatlık edindi. Alttaki resim bütün aileyi özetliyor, sfdggsg!
En sonunda hala yaşadıklarını öğreniyoruz ve bu biraz mutlu ediciydi. aqldm
(Hala Ren'in gerçek ending olduğunu düşünüyorum dfgdfgd)


Family Tree of Seragaki Family

Re:connect ost

-senpaikek



 

Template by BloggerCandy.com