6.6.15

Blade and Soul boobiez


Well, this game is p2p, but ofc we have f2p servers. For example, in the beginning Japanese server was p2p but now f2p!
Bu oyun paralı fakat elbette ücretsiz serverlarıda var. Mesela en başta Japon serveri paralıydı fakat şimdi ücretsiz!

If you are living Europe, you should play in Russia server which is free but unofficial. (no fps+ping)
Actually I wasn't planning to introduce this game now but since we have a breaking news, I decided to write. 
Finally, Eu server coming out! I've waited this game for 3-4 years but now I found Russian server and I'm playing. But, for sure I will play Eu server.
Eğer Avrupa'da yaşıyorsanız, Rusya serverinda oynamalısınız, ücretsiz ama resmi değil(no fps+ping)
Aslında bu oyunu şimdi tanıtmayı planlamıyordum fakat önemli yeni haberlerimiz olduğu için yazmaya karar verdim.
En sonunda Eu serveri çıkıyor! Bu oyun için 3-4 yıl kadar bekledim fakat şimdi Rusya serverini buldum ve oynuyorum. Fakat elbette Eu serverinda oynayacağım.
For me, this game is unique one. Combat system, duello, dungeon, costumes(doboks, its the name of costume in this game) aaannnnnnd story! Story is really good and after leveling, there is 2 paths to go. Dark or Light path.
Benim için, bu oyun benzersiz. Dövüş sistemi, düello, zindan, kostümler(oyunda dobok olarak adlandırıyoruz) veeee hikaye! Hikayesi cidden iyi ve level aldıktan sonra, 2 adet yol var. Karanlık veya Aydınlık yol.
I dunno if u know, but Blade&Soul has a anime.(I didn't like that much but whatever fdsgfdg)
Bilmem bilir misiniz, fakat Blade&Soul'un animesi var.(Ben o kadar çok sevmedim ama her neyse)


Aaannnd about classes/races ~ !
Veee sınıflar/ırklar ~ !

Jin

Looks like humans. Unlimited potential. 
İnsan gibi gözüküyorlar, limitsiz potansiyelleri var.
Assassin, Kung-fu Master Warlock(new), Blademaster.

Gon


Known as the descendants of ancient dragon.
Ejderhaların soyundan geliyorlar.
Kung-fu Master, Destroyer.

Lyn

Cutest. Lolis. Ears and tail! 
En sevimli. Loli. Kulaklar ve kuyruk!
 Lyn Swordmaster, Summoner, Forcemaster. 

Kun

Only gurlz. Inheriting the essence of the phoenix.
Sadece kızlaarr. Phoenix'in özünü miras almışlardır.
 Blademaster, Forcemaster.


Ahmmm, best class? There is no such a thing. Because every class has unique skills, and this game all about your gaming skills. All classes same.
Ahmmm, en iyi sınıf? Öyle bir şey yok. Çünkü her sınıf benzersiz skillere sahip ve bu oyun tamamiye sizin yeteneklerinize bağlı. Bütün sınıflar aynı.

Well, I'll finish my post with class review.
Yazımı sınıfları inceleyip bitireceğim.

Assassin: This class is all about combos. Quick combos, stealth ofc. Oh, and poison. Hmm, pve is a bit hard, but pvp really good.
Bu sınıf tamamen combolarla alakalı. Hızlı combolar, elbette görünmezlik. Ah, ve zehir. Hmm, pve biraz zor fakat pvp bayağı iyi.

Blademaster: The most balanced class. Because, DPS character+Guard skill. You can kill the boss quickly or in a big dungeon boss, you can be tank character. Pve is ok and pvp is reeeeeaally ok. Their damage is insane.
En dengeli sınıf. Çünkü DPS karakteri+Guard skill. Bossu hızlıca öldürebilir veya büyük bir zindanda tank karakter olabilirsin. Pve iyi ve pvp ciiiidddeen iyi.
Hasarları inanılmaz.

Kung-fu Master: Mhmm. They are really good about damages and guard skills a bit hard. Combo character. Ahemm, if you want gorgeous looking skills this class is not for you. Pve is boring because their skills not AoE, but Pvp is really good. Like I said before, this class is really hard but fun.
Mhmm. Hasar konusunda bayağı iyiler ve guard skilleri biraz zor. Combo karakteri. Ahemm, eğer harika görünüşlü skiller istiyorsanız, bu sınıf size göre değil. Pve sıkıcı çünkü skilleri Aoe değil ama Pvp bayağı iyi. Daha önce de dediğim gibi bu sınıf bayağı zor ama eğlenceli.

Destroyer: Well, good damage but spammer. For me not fun, because such a bulky character. About Pve and Pvp is ok.
İyi hasar fakat spammer. Benim için eğlenceli değil çünkü hantal bir karakter. Pve ve Pvp'de iyi.

Forcemaster: Cool. Really good damage but really low health. Gorgeous skills. Pve is easy but about Pvp, meehh.
Havalı. Bayağı iyi hasar fakat az can. Harika skiller. Pve kolay fakat Pvp, meeh.

Summoner: Mhmm, a bit hard but funny. You have a cat as summon. Really good skills, low health but stealth. Your summon will be your tank also more damager than you. Pve and pvp is ok but really need skills because you are controlling 2 characters.
Biraz zor fakat eğlenceli. Summon olarak kedin var. Güzel skiller, düşük can fakat görünmezlik. Summon senin tankın ve senden daha güçlü olacak. Pve ve pvp iyi fakat cidden yeteneğe bağlı çünkü 2 karakter kontrol edeceksin.

Lyn swordmaster: Probably the funniest character. Using magic+sword, I can say this is a mixed character. Low health but too much life steal+insane damage. Pve and Pvp is really ok.
Büyük ihtimalle en eğlenceli karakter. Büyü ve kılıç kullanıyor, söyleyebilirim ki bu karışık bir sınıf. Az can fakat çok fazla can çalma ve inanılmaz hasar. Pve ve Pvp bayağı iyi.

Warlock: This is the new character. Using souls and dark summons. I didn't play but I watched the gameplay. Well this is like a mix summoner+assassin. Probably really powerful. 
Bu yeni karakter. Ruhlar ve karanlık summonlar kullanıyor. Ben oynamadım fakat oynanışını izledim. Bu, summoner ve assassin karışımı gibi. Büyük ihtimalle bayağı güçlü.

Warlock Trailer

-senpaikek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com