29.6.15

Litchi, L-Litchi, L-L-Litchi!

WARNING!  DİKKAT!

This manga has maaanny gore in it so if these kinds of things disturb you, you won't liek also you shouldn't read.
Bu manga içinde çoookça gore bulundurmakta, bu yüzden eğer bu tür şeyler seni iğrendiriyorsa hoşlanmayacaksın ayrıca okumamalısın.

Since I liek da gore things ( i guess i have probz welpp) Litchi is one of my favorites. Sometimes they speak German especially in the beginning. I was liek "Hail Hitle... no wait that's a manga... right?" But yeah, Hitler... Hitler was there! lmfao. 
Litchi Hikari Club revolves around a group of schoolboys who plan to create the ultimate in Artificial Intelligence. And we will read their adventures, literally.
Gore şeyleri sevdiğimden beri (sanırım problemlerim var yardım edinn) Litchi favorilerimden biri. Bazen Almanca konuşuyorlar, özellikle başlangıçta ve ben "Hail Hitle... dur bekle bu bir manga"
Ama evet, Hitler... Hitler oradaydı! ahahah.
Litchi Hikari Club, bi grup erkek öğrenci tarafından kurulmuş ve amaçlarıda nihai Yapay Zeka'yı yaratmak. Ve bizlerde onların maceralarını okuyacağız, cidden.

Zera(The Leader) we will see his twisted soul. I mean, yeah. He is really charismatic. Almost everyone loves him. He is a powerful leader but.. Yeah.. He has a twisted soul and.. Yeah.. 
Everything is spoiler i have to shut up.. yeah...........
Zera(Lider) onun çarpılmış ruhunu göreceğiz. Kast ettiğim, evet. O cidden karizmatık. Neredeyse herkes onu seviyor. Çok güçlü bir lider ama.. Evet.. Korkunç bir ruhu var ve.. Evet... 
Her şey spoiler bu yüzden susmak zorundayım.. evett....

Well, I can say that Zera begins to become paranoid that there's a traitor. This is where the club begins to crumble. 
Eh, söyleyebilirim ki Zera paranoyaklaşıyor, aralarında hain olduğunu düşünüyor. Bu olay, club'un parçalanmaya başlamasıydı.

Also I didn't watch but they have  anime. Probably I won't watch cuz that's yeah, gag and short like ova. If you want you can watch. fghfgjhf 
Ayrıca ben izlemedim fakat OVAanimesi var. Büyük ihtimalle izlemeyeceğim çünkü evet, komik ve kısa, ova gibi yani. Tabii isterseniz siz izleyebilirsiniz. dfgfd


-senpaikek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com