31.5.15

Trashie notification for trashes


Hey, trashies!
I'm senpaikek and I want to say, I finished DMMd:rc main route review's. Last 2 route will come soon, don't worry. Well, I didn't expect that but we have too many viewer, I'm happy. Really thankiees~ Please leave comments, follow us and waste ur life for fun like us, lol!
Selam trashies!
Ben senpaikek ve söylemek istiyorum, DMMd:rc main route incelemelerini bitirdim. Son 2 route yakında gelecek, meraklanmayın. Beklemiyordum fakat çok fazla izleyiciye sahibiz, mutluyum. Cidden teşekkürler~ Lütfen yorum bırakın, bizi takip edin ve bizim gibi hayatınızı eğlence için harcayın, hehe!
-senpaikek

hey keks this is kouhai im sorry for only writing one post but i will come soon(not that way)thanks for reading us and leaving awesome comments u are tha real mvp s you are tha bestestest trashes ever:D hope we reach even moarr great peeps like you *chu*
selam kekler ben kouhaikek sadece tek post yazdigim icin ozur diliyorum hepinizden ama gelecegim(o anlamda degil lan)bizi okudugunuz ve harika yorumlariniz icin cok tesekkur ederiz sizler birer alex siniz sizler birer en iyisinden de iyisinin iyisisiniz en birinci trashlersiniz umarim sizin gibi muhtesem okuyuculara daha fazla ulasiriz ve ulasmaya devam ederiz optum -kouhaikek
-kouhaikek


Cake, lion and Aoba

-Hi, I'm Trip. I'm Virus's bitch, yoroshikuuu...!

 Trip Bad Ending Route
Second choice is Trip route. In this route we will learn about how they find Aoba and something like that. About Trip, hmm.. He likes cake, sweets, desserts. I don't know If he is an S or not, but he is doing anything he liked. So yeah, I can't say he is S or M. Aoba said that too. He said "Trip is doing that cuz he wants to do it." There is no deep meaning or smth. His allmate is Welter a black lion. He is juST SO FUCKING HANDSOME AWH I WANT A BLACK LION. Like Hersha this lion join sex too. ( ͡° ͜ʖ ͡°) In this route Trip use collar for Aoba and always said "Ooh, kawaii." He ate some cake and sekkusu staato. Ofc, Welter joined them. Yeah, Aoba really like that.. Wow.. 
 Trip Bad Ending Route
İkinci seçim Trip route. Bu route'da Aoba'yı nasıl bulduklarını be bu tür şeyleri öğreneceğiz. Trip hakkında, hmm.. Pastaları, şekerleri, tatlıları seviyor. S mi değil mi bilmiyorum fakat istediğini yapıyor. Evet, S veya M diyemem. Aoba'da bunu söyledi. "Trip bunu yapıyor, çünkü yapmak istiyor." Derin bir anlamı falan yok yani. Allmate'i Welter siyah bir aslan. AşıRI YAKIŞIKLI AWH BENDE SİYAH ASLAN İSTİYORUM. Hersha gibi, bu aslanda sex'e katılıyor. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bu route'da Trip Aoba için tasma kullanıyor ve sürekli "Ooh, kawaii." diyor. Biraz kek yedi ve sekkusu staato.  Elbette, Welter onlara katıldı. Evet, Aoba bundan hoşlanıyor.. Wow..

 Lmao that's so me ( ͡° ͜w ͡°)


We really like that ost cuz he is saying mayoonnaiseeeee

-senpaikek

Wine, snake and Aoba

-Ahhh, caakkkeUUU KIMOCHIII

 Virus Bad Ending Route
Virus and Trip, hella trash and hot! I don't know why, still I like them..?! (Actually I love their allmates, nvm....) 
Again, reconnect is better than original. Aoba likes his new life, lmao..!
Well, first choice is Virus route. We learn about past and Virus-Trip bros. (Also we learn they are not real twins) Virus is really Sadist. He likes wine. His snake allmate, Hersha join sex. ( ͡° ͜ʖ ͡°) And I really like Hersha. Cuz I like snakesss and black is my fav. oh sorry that was a review. Yeah. *cough* Virus drink wine and watch Aoba when he masturbates.(That was an order ofc) After this, Virus poured wine and licked Aoba. Theeenn hello there, Hersha! Aoba like that, you know... He really like that... Da real M. Oh god...

 Virus Bad Ending Route
Virus ve Trip cidden trash ve seksiiee! Bilmiyorum neden, hala onlardan hoşlanıyorum..?! (Aslında onların allmatelerini seviyorum, boşver...)
Tekrar, reconnect daha güzel. Aoba yeni hayatından memnun...!
Ehm, ilk seçim Virus'un routeu. Virus-Trip kardeşleri ve geçmişi öğreniyoruz. (Ayrıca gerçek ikiz olmadıklarını öğreniyoruz) Virus gerçekten Sadist. Şarap seviyor. Yılan allmate'i, Hersha sekse katılıyor. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ve ben Hersha'yı cidden seviyorum. Çünkü yılanları seviyorum ve siyah favorim, ah pardon bu bir incelemeydi. Evet. *öksürür* Virus şarap içiyor ve Aoba'yı mastürbasyon yaparken izliyor.(Bu bir emirdi elbette) Bundan sonra Virus şarabı döküp Aoba'yı yalıyor. Veee merhaba Hersha! Aoba bundan hoşlandı, biliyorsunuz... Cidden hoşlandı.. Gerçek M. Tanrım...

~( ͡° ͜ʖ ͡°)~


Moaning rap from first game still hot

-senpaikek


I'll eat u up, Owba

-Still hotdogie. (づ ̄ ³ ̄)づ

 Ren Bad Ending Route
I know, most of you think about this route "Awww, so brutal! Eww, wtf Ren?!" But really it's not something like that. Actually this route is so sad! After failed scrap *asusual* they stuck at Ren's mind. He believed, he is never loved by Owba. But actually he is still trying to protect precious Owba. He can't see, hear but he ate Owba. Wow... Da real luv.
Maybe homo's more delicious than nothomos, I don't know, lol! ¯\_(❛ᴗ❛)_/¯

 Ren Bad Ending Route
Biliyorum çoğunuz bu route hakkında "Awww, çok acımaz! Eww, bu ne ya Ren?!" Ama aslında cidden öyle bir şey değil. Aslında bu route çok üzücü! Scrap'te başarısız olunca *herzamankigibi* Ren'in bilincinde kapana kısıldılar. Owba'nın onu hiç sevmediğine inandı. Ama aslında hala değerli Owba'sını korumaya çalışıyordu. Göremedi, duyamadı fakat Owba'yı yedi. Wow... Gerçek aşk.
Belkide homolar, homo olmayanlardan daha lezzetlidir, bilemiyorum, heühaha! ¯\_(❛ᴗ❛)_/¯


Owh, It looks painful.. ;w;

Watch DMMd Crack's for reach to Nirvana.

-senpaikek


29.5.15

Run Owba Run

-Yeah, that's what i was talking about.

 Ren Good Ending Route  -2
Aaannd this is the second route! This route is mostly about Ren's new life with his new body. Aoba taking Ren for a walk and whooa! Yoshie and Clara! After an awkward chit-chat, Clara asked about Ren and that was the most awkward thing. Aoba and Ren was like: "Well, yeah.. You know... Well, hahaha, yeeaaahhh...." *Ren grabs Owba's hand and dashes off at full speed away from her.* RUN OWBA RUN! Ren and Owba hide in nearby alleyway. And Ren said: "Owba I'm a hotdog." And ofc, Owba already knew that so he said: Yea, I know." *2muchhotscenes* YES THAT WAS SO CUTE AND HOT idk what's wrong with me idc, lol..!
 Ren Good Ending Route  -2
Veee, bu ikinci route! Bu route daha çok Ren'in yeni vücuduyla yeni yaşamı hakkında. Aoba, Ren'i yürüyüşe çıkartıyor ve whooa! Yoshie ve Clara! Garip bir ayaküstü konuşmadan sonra, Clara Ren hakkında sordu ve bu en garip şeydi. Aoba ve Ren şey gibiydi: Eeh, evet... Bilirsin.. Şey, hahaha, eveeett..." *Ren, Owba'nın elini tutar ve bütün gücüyle koşar* KOŞ OWBA KOŞ! Ren ve Owba yakınlarda ara sokaklara girerler. Ve Ren der: "Owba, ben bir hotdog'ım." Ve elbette Owba bunu çoktan biliyordur ve der "Evet biliyorum." *çokfazlahotsahne* EVET BU ÇOK TATLI VE SEKSIYDI bilmiyorum, beinm sorunum ne umrumda da değil, hehehe..!


Awwwhhh, I CAN'T... *nosebleed*

And, just listen his beautiful, sexy voice..

-senpaikek

27.5.15

Owba no, Owba stop



Note: Ren has 2 Good Ending. First one is really intense and include Sei, second one is more like about Ren and his new life(sex lief tho) ( ͡° ͜ʖ ͡°)  

Not: Ren, 2 adet Good Ending'e sahip. 1.Good Ending, oldukça duygusalken ve Sei'yi de kapsarken; 2. Good Ending daha çok Ren'in alışma sürecinde geçiyor.

Ren Good Ending Route  -1
Mhmm, after Platinum Jail Ren trying to get used his new body. Well, It's a bit hard for him because he was a dog, lol. Ofc, he was Aoba too, one of Aoba's personality. This route was really emotional. Ren always loved Aoba.Well, that was Sei's body, a bit differnt experince. Yeah, Owba loves Ren too but he didn't know what to do. 
Think about it, your crush is in your brother's body....wat... LOL
In the in ofc, they did it. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Yeah, Ren route's my favorites. 
Ren Good Ending Route  -1
Mhmm, Platinum Jail'den sonra Ren yen, vücuduna alışmaya çalışıyor. Ren için bu biraz zor çünkü köpekti, fdgfdg. Elbette, Aoba'ydı da, Aoba'nın kişiliklerinden biriydi. Bu route cidden duygusaldı. Ren her zaman Aoba'yı sevdi. Biraz değişik bir deneyimdi çünkü Sei'nin vücudundaydı.. Evet, Owba'da Reni sevdi fakat ne yapacağını bilemedi.
Düşünsenize, sevdiğiniz kişi kardeşinizin bedeninde...ne... HAHahah
En sonunda tabii ki yaptılar. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Evet, Ren route'ları favorim.


Mindfuck, lol

Aoba Moaning Rap with HotDog

-senpaikek

Life is Money - Manga

Yoo!
I was thinking about mangas and animes for reviews. Aaanndd I saw this manga again, I was attacked by feelz, lol. This manga is really awsum.
Actually manga's theme is really deep I really like it. That was why start to read this.
Have to say after finished this manga I was like:
Wut? Wut am I supposed to do now? I feel so empty arrrghhh...

Yoo!
İncelemelerim için mangalar ve animeler hakkında düşünüyordum. Veee bu mangayı tekrar gördüm, duygular tarafından saldırıya uğramıştım, hsdsfdsg. Bu manga harika.
Aslında manga'nın teması oldukça derin cidden hoşlandım. Bu yüzden başlamıştım okumaya.
Söylemek zorundayım, mangayı bitirdikten sonra ben:
Ne? Ne yapmam gerekiyor şimdi? Çok boş hissediyorum arrrgghhhh..


This is a psychological manga on ten participants playing in a game to kill each other to get the grand prize, a hundered miLLION YEN. To win, they must survive 10 days inside the prison.(Just a big home actually, lol)
Hmmm, what did u say? That's really easy? HAhahahaHAHAHA, NAH! THERE ARE RULES MATE. AWSUM RULEZ..!

1. They have to use bracelets. This bracelet has the ability to measure their heart rate. If their heart rate over than normal, booOOMMM
2. They have to use "Sixth Sense Dice" every night. Sight, hearing, smell, taste, touch, spirit. The sensation that comes out, will be deprived of. (If you get sight, you'll get the eyemask, like this)
3. Violent = Disqualifie(If none saw you its ok then, ops spoiler?)  ( ͡° ͜ʖ ͡ °)
4. Only 5 person can survive.

Well, I'm not gonna say anything, but main character is not really lucky especially in the end,  WORST LUCK EVER. OKAY. 



Bu, on katılıcımdan oluşan bir psikolojik manga. Birbirlerini öldürüp 1 milyon yen kazanacaklar. Kazanmak için 10 gün boyunca hapsin içinde hayatta kalmak zorundalar. (Sadece büyük bir ev aslında, heheah)
Hmm, ne dedin? Gerçekten kolay mı? HAhahahahHAHAHA, HAYIR! KURALLAR VAR DOSTUM. HARİKA KURALLAR..!

1. Bileklerini kullanmak zorundalar. Bu bileklik kalp atışını ölçebiliyor. Eğer normalden fazla olursa, bbBOOOMMMm
2. Her gece "Altı Duyu Zarı" nı kullanmak zorundalar. Görme, duyma, koklama, tat alma, dokunma ve ruh. (Eğer görme alırsan, göz maskesi takmalısın, bu şekilde)
3. Şiddet = Diskalifiye(Eğer kimse seni görmesi o zaman iyi, ops spoiler?) ( ͡° ͜ʖ ͡ °)
4. Sadece 5 kişi kurtulabilir.

Ehm, daha fazla şey söylemeyeceğim fakat ana karakter hiç şanslı değil, özellike en sonda. EN KÖTÜ ŞANS


-senpaikek


25.5.15

Beyond: Two Souls Ruined MY LIFE

Oh well, since i finished this game i'll write about this. 
In the end I REALLY CRIED LIKE A BIITCH SO MUCH FEEEEELLLLSSS.
And ofc I want Aiden.
Oyunu bitirdiğim için, bunun hakkında yazacağım.
Sonunda CİDDEN ÇOK AĞLADIM ÇOK FAZLA DUYGU.
Ve, elbette Aiden istiyorum.


Have to say Ellen Page was really great as Jodie. In the game we nearly did everything. Talk with dead people, healing others, making bacon pancakes, killing others, living with homeless people, playing guitar, bitching with Aiden, etc...
So yeah, from now on it's one of my favorite games. 
Söylemek zorundayım Ellen Page, Jodie olarak gerçekten iyidi. Oyunda neredeyse her şeyi yaptık. Ölülerle konuşuyor, başkalarını iyileştiriyor, bacon pancake yapıyor, başkalarını öldürüyor, evsizlerle yaşıyor, gitar çalıyor, Aiden ile gıcıklık yapıyoruz, vs...
Evet, şimdiden sonra bu oyun favorilerimden biri.


Actually I don't wanna say too much because everything can be spoiler about this game. But well, this game is really good, I mean we can play as Jodie or Aiden. Fighting scenes was really breathtaking. Because it's not like the other games. 
Aslında çok fazla şey söylemek istemiyorum çünkü her şey spoiler olabilir. Ama evet, bu oyun cidden çok güzel. Demek istediğim Jodie veya Aiden olarak oynayabiliyoruz. Dövüş sahneleri cidden nefes kesiciydi. Çünkü diğer oyunlar gibi değil.


You can watch LP's on Youtube. But in the and you are gonna cry :( Be ready
Youtube'dan izleyebilirsiniz. Ama en sonunda ağlayacaksınız. :( Hazır olun.


Btw, we have exactly 24 endings. I didn't play all of them but I watched and I cried everytime.
Bu arada, tamı tamına 24 ending var. Ben hepsini oynamadım fakat izledim ve hepsinde ağladım.

Fanfic




If you want, you can watch, Pewdiepie's LP


 -senpaikek

24.5.15

Master is the most beautiful doll

-Ahhngghhh, so hawt~

Clear Bad Ending Route 


For me, reconnect is better than the original game. (especially about the bad endings) Not brutal but sad. Still bloody and painful but too much feelz. Mhmm, you know in the original game this route was really sadistic and.. awh, painful.  Mhm well, Clear restarted and brainvanished. Precious Aoba, finally Clear's. This route was really sad.(ren's bad route was the best about sadness btw i guess) Clear knows, he can't be human but Aoba can be something like robot. For Clear, Aoba is beautiful doll so he want to keep his look. Why am I saying reconnect better: Clear won't cut Aoba's legs/arms. After sex, Aoba died. Clear cried, and that was really sad. *sobbing* Yea, that was really sad cuz of Clear's .... Oh, yeah, ok.. No more spoilers... *manly tears* 

 Clear Bad Ending Route


Benim için, reconnect orijinal oyundan daha iyi.(özellikle kötü sonlar hakkında) Acımaz değil fakat üzücü. Hala kanlı ve acılı fakat çok fazla duygu. Mhmm, biliyorsunuz, orijinal oyunda bu route cidden sadistik ve.. awh, acı vericiydi. Mhm, Clear tekrar başlatıldı ve beyni yıkandı. Değerli Aoba, sonunda Clear'ındı. Bu route cidden üzücüydü.(ren'in bad route'u üzüntü konusunda en iyisiydi bu arada bence) Clear biliyordu, insan olamazdı fakat Aoba robot benzeri bir şey olabilirdi. Aoba, Clear için çok güzel bir bebekti ve Clear onun görünüşünün bozulmasını istemedi. Neden reconnect daha iyiydi diyorum: Clear Aoba'nın ayaklarını/ollarını kesmeyecek. Seks'ten sonra Aoba öldü. Clear ağladı ve bu çok üzücüydü. *hıçkırır* Evet, çok üzücüydü çünkü Clear'ın.. Ah, evet, tamam.. Daha fazla spoiler yok.. 

He is really.. hngghh..! 

Jellyfish Song (/ ͡~ ͜ʖ ͡°)/

-senpaikek


23.5.15

Love me, Mastaaa


-Clear is my crush ;w;

 Clear Good Ending Route

After Clear shut downs, Aoba tried to fix him but he couldn't. Tae finds Clear's ...dead body and she asked for one of her friends to fix him. 1 year later, ( ;_; ) when Aoba remembered him and feel depressed suddenly he heard a familiar song. Yaaay, jellyfish song! He was ok after all! YAYY! After that, Clear wants to go his own home. Aoba said ok and Clear carry him AND THEY JUMP ROOFTOPS. And they did there ( ͡° ͜ʖ ͡°) Uh, before that ther was a feelz time tho. Live long Clear ur da bae.

 Clear Good Ending Route

Clear bozulduktan sonra Aoba onu düzeltmeye çalıştı fakat başaramadı. Tae, Clear'ın ...ölü bedenini buldu ve arkadaşlarından birine onu düzeltmesi için sordu.  1 yıl sonra ( ;_; ) Aoba, Clear'ı hatırlayıp üzgün hissederken tanıdık bir şarkı duydu. Eveet jellyfish şarkısı! Clear iyiydi! EVEET! Bundan sonra, Clear kendi evine gitmek istedi. Aoba tamam dedi ve Clear onu taşıdı VE ÇATILARDAN ATLADILAR. Ve evet yaptılar. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Uh, bundan önce feelz zamanı da vardı. Uzun yaşa Clear :'3

Wah, kawaii Jellyfishieeszz

Moaning Rap, ofc.

-senpaikek

21.5.15

Bunny King wants to learn Pain




-Oh, snap. I forget to write Noiz's Bad Ending Route. I was thinking about my new review and I remember this, lol.

 Noiz Bad Ending Route

Aoba failed Scrap, so they stuck inside of Noiz's mind. You know, Noiz can't feel anything so his wish was feelings. In his mind, they feel pain very well... Noiz finally understand what is pain. Uhh, they did it but that was really painful and I was like "eww, noiz yameeroooo" but he didn't stop
"Everywhere they come into contact with each other gains lacerations, even revealing bone in some areas, but they can never die."
So in the end Noiz and Aoba trapped in Noiz's painful mind for eternity, together.

Noiz Bad Ending Route

Aoba, Scrap'te başarısız oldu ve Noiz'in zihninde kaldılar. Biliyorsunuz, Noiz hiçbir şey hissedemiyordu, dileği ise hislerdi. Zihninde, acıyı oldukça güzel hissettiler. Noiz sonunda acının ne olduğunu anladı. Uhm, evet yaptılar fakat bu cidden çok acı vericiydi ve ben "ewww noiz yameerrooo" desem de durmadılar.

"Birbirlerine dokundukları yerlerde yaralar açılıyor hatta kemikleri bile açığa çıkabiliyor fakat asla ölemezler." 

Yani en sonunda, Noiz ve Aoba Noiz'in acı dolu zihninde sonsuza kadar kapana kısıldılar, birlikte. 


Noizu, yaameeerooo


Annddd bonus, good ending ost :3 


-senpaikek

20.5.15

Akuma no Riddle


Since we have a request, I decided to write about this manga also I'll write about anime.

Yuri alert*



At a boarding girls' high school where every student is assassin, they target only one life - "Ichinose Haru". Similarly, "Azuma Tokaku" is an assassin who transferred schools to target her, however she gradually became attracted to "Haru" and decided to protect her. 

Well, at the first I really like this concept. I really like survival game themes. For me in this manga nearly all the character's are really unique. Hmm, maybe this word is not really true but something like this... Especially I like the character development's I guess.

Manga is really good and still ongoing! In anime like always they just did everything really fast and the final was average. So I prefer manga again, like always. ( ‾ʖ̫‾)


Sadece kızların gidebildiği ve öğrencilerinin tamamının suikastçi olduğu Myoujou Lisesi'nde sadece tek bir hedef vardır - "Ichinose Haru". Herkes gibi, Azuma Tokaku'da onu hedef almış ve amacını gerçekleştirebilmek için bu liseye geçmiş bir değişim öğrencisidir fakat zamanla Haru'dan hoşlanır ve onu korumaya karar verir.

İlk başta, konusunu çok beğendim. Hayatta kalma temalı şeyleri seviyorum. Benim için bu mangadaki neredeyse her karakter benzersiz. Hmm, belki doğru kelime bu değil fakat böyle bir şey işte... Özellikle karakter gelişimi, sanırım.

Mangası cidden güzel ve hala devam ediyor! Anime'de her zamanki gibi her şeyi hızlıca yaptılar ve finali avarajdı. Yani, yine manga'yı tercih ediyorum, her zamanki gibi. ( ‾ʖ̫‾)



Characters

Azuma Tokaku



She is skilled with using knives.(throwing or fighting with them) She has quick reflexes, agility and speed. She can smell very well. She likes Haru, so much and she want to protect her.

Bıçak kullanmakta yetenekli.(fırlatmak veya savaşmak) Hızlı reflekslere, çevikliğe ve hıza sahip. İyi koku alıyor. Haru'yu çok seviyor ve onu korumak istiyor

Ichinose Haru


She is the target. Highly optimistic. She has cuts and scars all over her body. She has immunity to sleep drugs. She also has the "Queen Bee" power.

Hedef kişi. Çok optimistik. Bütün vücudunda kesikler ve yaralar var. Uyku ilaçlarına dayanaklı. "Queen Bee" gücüne sahip.


Others

 Hashiri Nio, kind and caring. She has bird-like tattoos that cover most of her body. Also with this tattoos, she can hypnotize her enemy. Probably likes Tokaku.     Hashiri Nio, nazik ve yardımsever. Vücudunun çoğunu saran kuş benzeri dövmeleri var. Ayrıca bu dövmelerle düşmanını hipnotize edebiliyor. Büyük ihtimalle Tokaku'dan hoşlanıyor.

 Inukai Isuke, sadistic and narcissistic. She is excellent hand to hand combat. She was the first assassin in the school that tried to kill Haru.                                              Inukai Isuke, sadist ve narsist. El ele dövüşte harika. Okulda, Haru'yu öldürmeye çalışan ilk kişi. 

Banba "Shinya" Mahiru, she is really shy and often defenseless. But, when the sun sets Mahiru's alternate personality Shin'ya appears. Shin'ya totally opposite of Mahiru, aggressive and insane. She has superhuman strength. (I love her, aayyY)
Banba "Shinya" Mahiru, çok utangaç ve savunmasız. Fakat güneş battığında ikinci kişiliği Shin'ya ortaya çıkıyor. Shin'ya, Mahiru'nun tamamen tersi, agresif ve deli. İnsanüstü bir güce sahip.(owh, çok seviyorum bu kızı)




Sagae Haruki, awh, she is so cute! *cough* Tomboyish and fashionable. Lazy and the student who sleeps during class. She uses wire. Her fighting skills are on high level. She reminds me Sakura Kyouko. ;w; 
Sagae Haruki, awh çok tatlı! *öksürür* Tomboy ve şık giyinir. Tembel ve dersler sırasında uyuyan öğrencidir. Tel kullanır. Dövüş yetenekleri yüksek seviyedir. Bana Sakura Kyouko'yu hatırlatıyor. ;w;


 Namatame Chitaru, she is really caring person. Expert at swordplay. Likes Kirigaya.  Namatame Chitaru, gerçekten yardımsever ve koruyucu. Kılıç kullanmakta uzman. Kirigaya'dan hoşlanıyor. 
Takechi Otoya, she is sadist and likes to tease others. Obsessed to scissors. Using blades/swords and yeah scissors. She also knows poisonous flowers and spiders.  Takechi Otoya, sadist ve diğerlerini kızdırmaktan hoşlanıyor. Makaslara takıntısı var. Kılıç ve evet, makas kullanıyor. Ayrıca zehirli bitki ve örümcekleri biliyor.

 Hanabusa Sumireko, she is cyborg. Incredible strength, jumping and running skills. Likes Banba.                                                                                                                 Hanabusa Sumireko, bir cyborg. İnanılmaz bir güce, zıplama ve koşma yeteneğine sahip. Banba'dan hoşlanıyor.



 Kirigaya Hitsugi, especially in front of Chitaru, she is veery polite and swweeett. She has tranquilizer gun within her stuffed teddy  bear. Likes Chitaru.                           Kirigaya Hitsugi, özellikle Chitaru'nun yanında çok nazik ve tatlı. Oyuncak ayısının içinde sakinleştirici silah bulunuyor. Chitaru'dan hoşlanıyor. 

   Kaminaga Kouko, most serious, no emotion. Her grades best but physical assassination skills not. But she is very smart and skillful. Bomb specialist.           Kaminaga Kouko, çok ciddi ve ifadesiz. Notları en iyisi fakat fiziksel suikast becerileri öyle değil. Fakat çok zeki ve yetenekli. Bomba uzmanı.

 Shutou Suzu, calm and quiet. Skillful about explosives. She is over 100 years old, because of a curse.                                                                                               Shutou Suzu, sessiz ve sakin görünümlüdür. Patlayıcılarla ilgili yetenekli. 100  yaşından büyük fakat  bir lanet yüzünden belli olmamakta.

  Kenmochi Shienaseems to have a normal personality compared to the rest of the others. Skilled at analysis and hacking.                                                                 Kenmochi Shienadiğerlerine göre daha normal bir kişiliğe sahip. Analiz ve hackerlıkta yetenekli.



Crack bonus for you lol



-senpaikek
 

Template by BloggerCandy.com