9.7.15

Yandere Queens - Part2


I'm sorry! I'm a bit late. Aww, forgive me! Oooookkaaaayy, here we go again~ 
Ugh, again this review is reaaallyy hard for everyone for sure! I don't really know, If I should start to explain first or should I start to explain Umineko... Because all of the "reasons" in Umineko...
Üzgünüm! Biraz geciktim. Aww, affedin beni! Peeekaalaa, yine başlıyoruz~
Ugh, bu inceleme ciddden zor, herkes için! Cidden bilmiyorum nereden başlamalıyım ya da ilk olarak Umineko'yla mı... Çünkü bütün "nedenler" Umineko'da...
.
Sh*t
Then I'm gonna start with mix them both !
If you watched Umineko, u know there is a new game with Golden Witch, Beatrice .
B*k
O zaman ikisini karıştırarak başlayacağım !
Eğer Umineko'yu izlediyseniz, Altın Cadısı, Beatrice ile yeni bir oyun olduğunu biliyorsunuz

You already saw Furude Rika as Frederica Bernkastel in Umineko. She talked with Beatrice. And also you learned how strong Frederica Bernkastel is. Oh man, these witches are just bitches.. They just want some fun. And they created HIGURASHI WORLD for fun!!!
YEAH, thAT WAS JUST A FUKIN WORLD FOR FUN!
Not just fun also they wanna learn who is the strongest witch. And as you know, Frederica is the strongest. Also she had a rival in this world.
Lambdadelta.(The blonde bitch) Also they are love in each other. YURI ALERT HAAAH!
But... Okay then, Frederica was Furude Rika but what about Lambdadelta?

Çoktan Furude Rika'yı Frederica Bernkastel olarak Umineko'da gördük. Beatrice ile konuştu. Ve ayrıca Frederica Bernkastel'in ne kadar güçlü olduğunu öğrendil. Adamım, bu cadıları tam birer kaltak.. Sadece biraz eğlence istediler. Ve HIGURASHI DUNYASI'NI yarattılar, eğlence için!!!
Sadece eğlence içinde değil, ayrıca en güçlü cadının kim olduğunu öğrenmek için yaptılar. Ve bildiğiniz gibi, Frederica en güçlüsü. Ve ayrıca Higurashi dünyasında bir rakibi vardı.
Lambadadelta.(Sarışın kaltak) Ve birbirlerine aşıklar. YURI ALARMI  HAAH!
Ama... Evet o zaman... Frederica, Furude Rika'ydı ama Lambdadelta'dan ne haber?

OOFFCOOURRSE SHEEE WAS THE TAKANO MIYO  HAHAHAHAHAA
TAABBİİİ Kİİİ TAKANO MIYO'YDU HAHAHAHA

Also Hanyuu was another witch but in the Higurashi game she was a god. (Ofc they want this like that so it just.. happened.) That's the future Hanyuu... 'kaaay.....
Ayrıca Hanyuu başka bir cadıydı ffakat Higurashi oyununda bir tanrıydı.(Tabii ki buna onlar karar verdi ve... oldu.) Ve buda gelecekteki Hanyuu... pekala.....

Actually I finished all the part's accidentally but that's so long and there is nothing for part3. So I'm gonna cut it for Part3. Don't worry, like I said I finished part3 too.
Aslında bütün partları yanlışıkla bitirdim fakat çok uzundu ve part3 için bir şey kalmamıştı. O yüzden Part3 için kesiyorum. Endişelenme, dediğim gibi part3'ü de bitirdim.


And with this Part2 is finished. Wait for Part3 please! I'm gonna explain who is Beatrice for real, and why. Also I'm gonna tell ya what happened all of them in the end! 
Ve bununla Part2 bitti. Part3 için bekle lütfen! Beatrice'in aslında kim olduğunu ve nedenini açıklayacağım. Ayrıca hepsine ne olduğunu da söyleyeceğim! 


-senpaikek

1 yorum:

 

Template by BloggerCandy.com