16.5.15

Cinnamon Roll Mink

-Lmao 


Mink Good Ending Route

Have to say, this route's final scene is really beautiful! Well, Mink is a bit different character and I guess the less popular character but nevermind, he is hot tho.
After Platinum Jail, they think Mink is already dead but Aoba never believed that. Well, sure Aoba finally found him. Mink was really.. rude but invite him inside and give him cup of coffee. (yaaay!) After that Mink tells Aoba to go home but he refused. Mink allowed it but rarely come to house because he want to keep his distance from Aoba. (lol no use, he is Aoba c'mon)
Aoba get fever from searching outside for Mink. After that Mink was like "Kuso gaki, ok ok I'll fuck u right nauw, 'kay?" LOL ( ͡° ͜ʖ ͡°)   And they just did it. That was.. Hm.. Sweet.

In the end, Mink-senpai noticed Aoba. ( ͡° ͜ʖ ͡°)  

Mink Good Ending Route

Söylemek zorundayım, son sahnesi çok güzeldi! Eh, Mink biraz farklı bir karakter ve sanırım en az sevilen karakter ama çok takılmayın buna, o da oldukça havalı.
Platinum Jail’den sonra çoğu kişi Mink'in çoktan öldüğünü zannetti fakat Aoba buna asla inanmadı. Sonunda onu buldu. Mink, ilk başta oldukça kabaydı fakat evine davet etti ve kahve ikram etti. ( ͡° ͜ʖ ͡°)  Bundan sonra evine geri dönmesini söyledi fakat Aoba reddetti. Mink bunu kabul etti fakat eve çok fazla gelmedi çünkü Aoba ile arasındaki mesafeyi korumak istiyordu.(İşe yaramaz, Aoba o sonuçta heüheü)
Aoba gece Mink'i aradı ve ateşi çıktı. Mink onu görünce bir bakışı var.. Hani, "Öff iyi tamam gel şimdi seni ..gibicem" gibisine falan. ( ͡° ͜ʖ ͡°)   Ve evet, yaptılar. 

En sonunda Mink-senpai Aoba'yı noticeledi.  ( ͡° ͜ʖ ͡°)   


 I want to show the final scene~ Also I edited dat  ( ͡° ͜ʖ ͡°)    



Aaaannd like always final bonus ( ͡° ͜ʖ ͡°)    
Aoba Moaning Rap (Mink)

-senpaikek


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com