19.5.15

Bite me plz

-Since Noiz is kouhaikek's crush, this review is for my kouhaikek.
   *That's gonna be long post, I'm sorry but that route one of my favorites. 

 Noiz Good Ending Route

Yoo! Finally I have a time to write this route. Yeey! Well, Noiz is kouhaikek's crush ( ͡° ͜ʖ ͡°) So that review is precious for her i think.
For me this route was really cuuuuttteeee ( ͡° ͜ʖ ͡°) You know, after Platinum Jail Noiz just disappeared. But after 3 months he suddenly show up at Heibon Junk Shop. He dressed well and without any visible( ͡° ͜ʖ ͡°) piercings. After that he wants to leave and bring Aoba to Germany. At first Tae thinks they are just take trip but when she understand what he mean, Noiz told her to anytime she can come to Germany. Finally she said ok, lol.
After that Noiz take Aoba to a hotel room he rented in Platinum Jail. 
At first Noiz want to hear from Aoba some confession ( ͡° ͜ʖ ͡°) But you know he is really shy. Noiz really tease him, really REALLY REALLLLYYY tease him and that was sadistic but quite cute omfg omfg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
 I'm not gonna tell ya guyz wut happened but you should watch or play really! ( ͡° ͜ʖ ͡°) 
One of the sweetest route ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Note: I hope you remember about visible piercing ( ͡° ͜ʖ ͡°) And I hope you see the first picture. Yeah ( ͡° ͜ʖ ͡°) He asked about this, If he don't want those piercing he'd remove them.. Well, Aoba don't want this cuz for Aoba those piercings feel, kimooocchiiiii ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

 Noiz Good Ending Route

Heey! Sonunda yazmak için vaktim var. Eveet! Ehem, Noiz kouhaikek'in sevgilisi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bu yüzden bu yazdıklarım onun için değerli, diye düşünüyorum.
Bana göre bu route çoooook güzeldi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Biliyorsunuz, Platinum Jail'den sonra Noiz kayboldu fakat 3 ay sonra aniden Heibon Junk Shop'ta belirdi. Oldukça güzel giyinmişti ve görünürde piercingi yoktu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bundan sonra Aoba'yı Almanya!ya götürmek istedi. İlk başta Tae sadece tatile gideceklerini falan düşündü fakat sonra anladı. Noiz, Tae'ye istediği zaman Almanya'ya gelebileceğini söyledi. En sonunda tamam dedi, heühü.
Daha sonra Noiz, Aoba'yı Platinum Jail'de kiraladığı otel odasına götürdü.
İlk başta Noiz, Aoba'nın kendisini sevdiğini söylemesini istedi( ͡° ͜ʖ ͡°) Ama biliyorsunuz, Aoba utangaç. Noiz onu kızdırdı, cidden CİDDEN CİİDDDDDENNN kızdırdı ve uh, bu sadistik fakat oldukça tatlıydı! ( ͡° ͜ʖ ͡°) 
Neler olduğuna dair yazmayacağım ama izlemeli veya oynamalısınız! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
En güzel routelardan biriydi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Not: Umarım görünür piercing'i hatırlıyorsunuzdur ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ve umarım ilk resmi görmüşsünüzdür.(daha profesyonel görünmek için yüzündeki piercinglerini çıkarır fakat diğerlerini bırakır) Evet.. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Aoba'ya bu konu hakkında eğer istemiyorsa çıkarabileceğini söyledi... Aoba bunu istemedi çünkü Aoba için piercingler iyi hissettiriyordu, kimmooooccchiii ( ͡° ͜ʖ ͡°) 


Wtf are u doin' Noiz, yameerrooo


Bonus ( ͡° ͜ʖ ͡°)


-senpaikek


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com