8.6.16

Yandere Simulator Türkçe

-Yandere nedir?
Yandere, sevdiği kişi için her şeyi yapabilen "kişilik"e verilen isimdir. Animelerde bu karakterlerden oldukça bulunmaktadır. Herkesin bildiği son derece popüler bir karakter olan Gasai Yuno bu karakterlere örnek verilebilecek birisidir. Bunun dışında Higurashi Serisi'nde herkes yandere ve o seri hakkında yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz.

-Ee bu oyunda napcas ki şimdi yea, bitmemiş zaten?
Oynama o zaman? erlwğplsg. Şaka bir yana evet oyun bitmedi ve hala gelişmekte. YandereDev abimiz sürekli oyunu geliştiriyor ve ilk oynadığım zamana kıyasla şu an çok daha farklı bir oyun görmekteyim karşımda.
Kendisi oyun için gerçekten çalışmakta ve bizler de bunu görebiliyoruz. Özellikle oyuna club sistemi geldikten sonra birçok şey yenilendi. İnsanları hırsızlıktan, sigara içmekten veya para karşılığında şey yapması (ğyüştyütrşhfghi) ile okuldan attırabiliyoruz veya kişinin intihar etmesine sebep olabiliyoruz. Ya da yeni bir item ile onu kıyma edebiliyoruz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)  Özellikle yakın zamanda gelecek bir güncelleme ile "launcher" sistemine kavuşacağız, sonunda.

-E ama bu dediklerini sadece mor saçlı orsbya yapabiliorum ben?
E oyun bitmedi ki? Mor saçlı orsb yani diğer adıyla Kokona ilk rivalımız ve test rivalımız olmaktadırlar. Şu an için her türlü yok etme yöntemi sadece onun üzerinde çalışmakta. Oyun sonunda yanlış hatırlamıyorsam 10 rivalımız olacak.

-Bunlar kim?
Bunlar Yandere no Basuke isimli animeden gelen mucize 6lı, değil.
Kendileri okulun "social butterfly"ları yani kendileri çok havalı çok popi, sosyal falan ama böyle göründüklerine bakmayın mesela kırmızı saçları kız çok fena, önünde birini öldürdüğünüzde size böyle bakıyor ( ͡° ͜ʖ ͡°) sonra da diyor ki ben bişi görmedim hadi sana kolay gelsin knk ( ͡° ͜ʖ ͡~)
Veya çakma miku olan sütyenini okulda kaybetmiş. Hayır insan merak ediyor nasıl sütyenini okulda kaybedebilirsin ki ? splsdgplğsd
Veya mor saçlı olan yani test rivalımız zavallı meme, okula geliyor yok neymiş babası şöyle yapmış para kazanması gerekmiş hihi hoho hohohihih ( ͡° ͜ʖ ͡°)

-Ama bu senpai gerizekalı?
Eeee yapacak bir şey yok aşk bu ota da konar b*ka da yani b*k daha iyi olurdu o konuda haklısın ama insan senpaisini seçemiiür.

-Terbiyesizlik yapma.
Annskm.
-Bu kızın anası babası yok mu?
Yok, senpaisi için kendi kendine üremiş.
Oyun 10 veya 11 hafta sürecekmiş ve ailesi bu süreç içerisinde tatilde veya iş gezisi tarzı bir şeyde olacak. Oyunda kasetler var, dinlediğimizde yanderelik ailede genetik onu anlıyoruz. Yani annesi de kendisi gibiymiş ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gurur duyuyordur, diyeceğim ama yurt dışında :(


Yandere Simulator oynamak için buraya tıklayınız.


Gameplay veya myths videoları izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.(Şahsen ben en çok bu yayıncının şeysini seviyorum yanderesim hakkında neden bilmiyorum gerçi dfgdfg)

-senpaikek

5.6.16

Senpaikek lmaoing


OK, so i wasn't here for a long time but yeaa i have reasons for it XD
And also it's gun b a lil longie one.
So, I started this blog like 1 year ago with my friend. Well, I always wanted to be a blogger but not for makeup, cosplay or etc.
A lot happened and here I am, just me, senpaikek.
Well, I never wanted to say my name or my nickname(?) lol, cuz I'm someone well-known person and I have lots of friends but I just... Idk, I don't wanna reveal my real identity cuz... There is no because's or such thing actually lol ( ͡° ͜ʖ ͡°)
So, I'm doing cosplay and I have instagram, tumblr etc. but I won't tell ya about it guys ( ͡° ͜ʖ ͡°)
And I won't transform this pigeonkek to a cosplay blog. It will be a trash blog, like always.
Why?
Cuz
( ͡° ͜ʖ ͡°)

And, I'm... I wasn't here cuz I was really busy, like now but I have a lil free time so I decided to write about it, that's all.
I have no motivation actually, cuz I'm alone here, again. But I just saw my blog's preview and yeah I was like wth man thats my blog and there s ppl reading this shit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
So, I just wanna say that,
Thank you!  


Pekala, bir süredir burada değildim ama eveet sebeplerim vardı XD
Ayrıca bu biraz uzunundan olacak.
Bu bloga 1 yıl önce kadar bir arkadaşımla başladım. Ehm, her zaman blogger olmak istedim ama makyaj, cosplay veya o tarz şeyler için değil.
Ve bazı şeylerden sonra buradayım, sadece ben, senpaikek.
Öhhöhöm, hiçbir zaman ismimi veya nickimi söylemek istemedim çünkü biraz bilinen biriyim ve birçok arkadaşım var ama... Bilmiyorum... Kimliğimi söylemek istemiyorum çünkü... Aslında çünküsü falan yok ya ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cosplay yapıyorum, instagram, tumblrım falan var ama söylemeyeceğim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ve bu blogu cosplay bloguna falan çevirmeyeceğim. Her zaman çöp blog olacak.
Neden?
Çünkü
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ve, cidden vaktim yoktu ve şimdi biraz boş zaman şeettiğim için yazmaya karar verdim, hepsi bu.
Aslında motivasyonum yoktu çünkü yine yalnızım. Ama  blogumun önizlemesini görünce amanın bu benim blogum ve insanlar gerçekten bu çöpü okuyor dedim. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tek demek istediğim,
Teşekkürler!


-senpaikek



 

Template by BloggerCandy.com