31.1.16

Tokyo Ghoul'u yaktım

NOTE: SOOORRRYY CUZ WE ARE TOO BUSY! WE EVEN FORGETED ABOUT THIS BLOG BUT STILL THERE IS SO FUKKING MANY VIEWERS THANKS A LOT!

NOT: ÖÖZZÜÜÜR ÇÜNKÜ AŞIRI MEŞGULÜZ! AYRICA BU BLOGU UNUTMUŞTUK YİNE DE BİR SÜRÜ OKUYUCUMUZ VAR, TEŞEKKÜR EDERİZZ!


PEKALA
Bu yazı bir çok spoiler içerecek ve saldırgan olacak ama sadece eğlence için

İlk olarak animusunun ilk sezonuyla başlayacağım.
Aslında oldukça iyidi.(ama harikaydi aww muhteşem demiyorum) Ama şimdi özellikle ülkemizde bayağı bir SAO oldu hani newbie animusu. Yeni "otaku"lar bunu izleyip gelip "Off çok fena otakuyum yhaa... Animu çocuklr içn değL bksnaa KameQii kuuunn" ya.. cidden susun artık :(
Animu çocuklar için değil ama kaybedenler içindir arkdşlr
Yaş o kadar sıkıntı değil bunun yanında. Hepimiz kaybeden ezikleriz ama oha SAO ve TG izledin heellaaall artık tescilli otakusun !1
Tamam tamam pardon XD
Aslında ilk bölümü çok beğenmiştim. Çünkü her zaman açım ve ghoul olunca kaneki'de bayağı açtı. Ve arkadaşını yemek istedi çünkü o Kaneki'nin arkadaşıydı veya kızarmış patatesiydi. Bundan bayağı hoşlanmış ve bütün animuyu izlemiştim.
Bu benim ilk günahımdı.
Son bölümde bayağı ağlamıştım çünkü Kaneki... Fazla bendi, yaşadığı şeyler falan neyse bu konu hakkında konuşmayacağım xD
Ama son sahne... Hey bu shoujo mu ya? Ben bir.. ghoul'um?! CİDDİ Mİ
ŞİMDİ Mİ ANLADIN BU ŞEY 12 BÖLÜM OLDU FALAN VE ŞİMDİ Mİ ANLADIN?
Ama çok heyecanlıydım ve gittim mangayı okudum. Üstte manga ve animu farkını görüyosunuz...
NEEEEEEEEEEE BEN TOKYO GHOUL'U SHOUJO SANIYODUM
Evet, evet farkı görebiliyorsunuz... Aynı sahne ama... Manga çoook güzel! Daha fazla söylemeyeceğim ama gidin mangasını okuyun. dfgfdhdf... Bir çok ipucu var... Tarot gibi mesela.
2. sezonun geldiğini gördüğümde sevinmiştim... Ne bileyim o sıralar mangaya yeni başlamıştım ve karşılaştırdığım zaman animeyle, şöyle böyle hoştu işte... Animenin sonu çok güzel yerde bitmişti. Ayato'nun kemikleri kırılacaktı falan über heyecanlıydım..
Üzgünüz Kaneki ama 2. sezonu filler yapacağımız için Ayato'ya ihtiyacımız var ;(
Her zaman ki şeyler işte... Manga-ka 2. sezon istemiyor ama para için yapıyorlar filler oluyor blabla içine ediyorlar ughh... Mangayla hiçbir alakası yoktu.. 
2. sezonun sonunda mangayı okumayanlar aşırı üzülmüş ve "Ühühühü Hidee, hayyııırrr" modundaydı fdpğgfdğpg. Herkes duygu seline kapılmış giderken hiçte umrumda değildi, ölmedi YANİ BU FILLER ÇÜNKÜ... AYRICA GUZEL HABERLER: HIDE TG:RE 'DE ORTAYA ÇIKTI.
Öhöm... Neyse... İnsanlar bu konu hakkında ağlarken ben başka bir şey düşünüyordum.
Arima, Kaneki'den gerçekten hoşlandı ve onu öldürmedi. Ve şey gibiydim... "Heheh Arima'ya bak aynı Kaneki'ye benziyo.. Geçmişi, şu an ki hali... Eheh... Saç ve göz renkleri bile aynı... Davranışları, okudukları kitaplar.. Heheh ... Oh...."
Kaneki'nin babası hakkında hiçbir şey duymadık??! Bu benim teorim ama Kaneki'nin babası falan olabileceğini düşünüyorum ya da o tarz bir şeyler xd
Ve tg:re'yi duyduğumda *evet tanıtımı okumadım bile* hemen okumaya başladım. Kaneki'yi görüyordum ama o olduğuna emin değildim.. öldü yani biliyorsunuz dsofsdof? 
amA ONU GÖRDÜM VE SONRA ASFPSAFĞPSFAPĞ EVET KANEKI AYYYY

Bence hemen mangayı bitirip tg:re 'yi okumaya başlamalısınız... Gerçekten "feelz" denecek şeyler oluyor ve henüz az bölümü olmasına rağmen gerçekten çok iyi ;'3 


Şu aralar bunu dinliyorum çok güzel sdğfs


-senpaikek
 

Template by BloggerCandy.com